Popravi.to testna okolina

Azure VM:

  • cobrand: popravito
  • IP: 23.97.2**.xxx
  • DNS name: *.test.popravi.to
  • OS: Linux (Ubuntu 18.04.2 LTS (GNU/Linux 5.4.0-1040-azure x86_64))
  • Size: Standard D2s v3 (2 vcpus, 8 GiB memory)
  • Disks:
    – OS Disk: 30 GiB (Standard HDD)
    – Data Disk: 30 GiB (Standard HDD)

Počinje zatvoreno beta testiranje portala. Bilo tko se može uključiti - javite mi se putem privatne poruke.

Ovaj ciklus testiranja Popravi.to portala krećemo sa 124 grada i 30 najvećih općina u Hrvatskoj s 22 kategorije u kojima se problemi mogu prijaviti. Puni popis uključenih gradova i općina dostupan je na linku te popis kategorija.

Osobe dodane u beta testing grupu mogu slati prave prijave nadležnim uredima putem beta portala. Na taj način ćemo provjeriti funkcionalnosti portala i vidjeti kako će nadležna tijela reagirati na zaprimljene prijave problema.

Zdravo ljudi, nisam ga jos vidio, ali jako me veseli da je web u beti: Zagreb vapi za dobrom zamjenom za moj.zagreb.hr! Vrte li se neki okvirni datumi kad bi mogao postati javno dostupan?

@tom drago mi je čuti da navijaš za Popravi.to. Ne mogu ti dati datum kada ćemo javno pustiti portal jer ovisi o developerima kada završimo s frontendom (Popravi.to temom).

Ali mogu ti poslati pozivnicu u beta grupu, gdje ćeš naći upute kako koristiti beta portal. Pozivnica ima rok valjanosti 48h, pa samo na vrijeme prihvati poziv u beta grupu. Sve prijave koje se dodaju na beta portal će postati dio produkcijskog portala.

Nije svrha Popravi.to portala da zamjeni postojeće portale za prijave gradova i općina (npr. moj.zagreb.hr), ali korisnici će moći izabrati koji žele koristiti.

Napravili smo novi updejt konfiguracije na Popravi.to beta portalu.

Posljednji ciklus testiranja Popravi.to portala sadrži sve gradove* i sve općine* u Hrvatskoj s 34 kategorije za prijavu problema.
*Caveat: uz izuzetak 23 gradova i općina koji administrativno nedostaju na OSM (OpenStreetMap).

Pogledajte na linku novi popis kategorija.

Svi zainteresirani za korištenje Popravi.to portala mogu se upisati u našu obavijesnu listu na linku http://popravi.to.